Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Je studiefinanciering goed geregeld in 2022

Alle studenten die in 2022 recht hebben op studiefinanciering en/of het studentenreisproduct krijgen in oktober een belangrijk bericht van DUO. In dit bericht staat waar je volgend jaar recht op hebt.

DUO adviseert iedereen dit bericht goed door te lezen. Het kost maar een paar minuten en het is gelijk duidelijk waar je als student volgend jaar recht op hebt.

Soms wijkt het bedrag van de aanvullende beurs in 2022 af van wat je verwacht. Meestal is deze dan nog niet berekend omdat de Belastingdienst de inkomensgegevens van je ouders over 2020 nog niet heeft doorgegeven aan DUO.

Met de tool op duo.nl/aanvullendebeurs krijg je snel meer inzicht in de aanvullende beurs en advies wat jij of je ouders kunnen doen om in januari niet te weinig uitbetaald te krijgen.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft