Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Corona update: new measures announced

On 26 November the government announced additional COVID measures. Fortunately, education remains open, in the daytime as well as in the evenings. The maximum group size of 75 persons in an independent room where education is given remains in force.

It is still important to comply with the basic measures. For the catering industry, amateur sport and non-essential shops, additional restrictive measures have been announced from 28 November. Catering, sports facilities and X will be closed from 17:00. The new measures will apply at least until 19 December.

Keep an eye on Brightspace for updates on whether lectures will be given online or physically.  Read the full update here.

__________________

Corona update: nieuwe maatregelen aangekondigd

Op 26 november jl. heeft het kabinet opnieuw nieuwe coronamaatregelen aangekondigd om het coronavirus in bedwang te krijgen. Het onderwijs blijft gelukkig open, ook ’s avonds. De groepsgrootte van 75 personen in een zelfstandige ruimte waar onderwijs wordt gegeven blijft van kracht.

Daarnaast blijft het belangrijk om de basismaatregelen na te leven. Voor horeca, amateursport en niet essentiële winkels zijn wel aanvullende beperkende maatregelen afgekondigd vanaf 28 november. Horeca-, sportfaciliteiten en X zijn gesloten vanaf 17.00 uur. De nieuwe maatregelen gelden in ieder geval tot 19 december.

Houd Brightspace in de gaten voor updates of colleges online of fysiek worden gegeven.  Lees de volledige update hier.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft