Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

How to increase the flexibility of the mind?

Flexibility is the ability to adjust your thoughts, actions, and feelings to the circumstances you find yourself in. Situations change and so it’s important to be able to adjust and behave in the most functional way to achieve your goals.

Challenges, obstacles, and setback vary for each student and what some may consider to be a low point may not be for others. The key is how you choose to respond to these potential setbacks and move forward. Yes, even in times of a pandemic.

Sierd Nutma guides us into the world of resilience. Sierd is a man of extremes and an expert on this topic. As an ex-special forces member Sierd knows the ropes when it comes to performing under pressure. His presentation is compact, interactive and you will leave with practical tips that you can apply the same day!

Curious? Increase your flexibility in this session!

Host: Mara Linssen, Member Student Council
Moderator: Khalid El Haji, Member Student Council
Closure by: Rob Mudde, Vice-President Education

———————————————————————————————————–

Flexibiliteit is het vermogen om je gedachten, acties en gevoelens aan te passen aan de omstandigheden waarin je je bevindt. Situaties veranderen en daarom is het belangrijk om je op de meest functionele manier aan te kunnen passen en je te gedragen om je doelen te bereiken.

Uitdagingen, tegenslagen en hobbels op de weg verschillen voor elke student en wat sommigen als een dieptepunt beschouwen, is dat misschien niet voor anderen. De sleutel is hoe je ervoor kiest om op deze mogelijke tegenslagen te reageren en verder te gaan. Ja, ook in tijden van een pandemie.

Sierd Nutma neemt je mee in de wereld van veerkracht. Sierd is een man van uitersten en een expert op dit gebied. Als ex-commando weet Sierd wat het is om te presteren onder druk. Zijn presentatie is compact, interactief en je gaat naar huis met praktische tips die je dezelfde dan nog kunt toepassen!

Nieuwsgierig? Leer hoe je je eigen flexibiliteit kunt vergroten in deze sessie

Host: Mara Linssen, Member Student Council
Moderator: Khalid El Haji, Member Student Council
Afsluiting door: Rob Mudde Vice-Rector Magnificus

Comments are closed.

© 2011 TU Delft