Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Corona update: campus to reopen, stricter requirement to wear a face mask

Zie beneden voor Nederlands

On January 14, the government decided that universities, and with them TU Delft, can partially reopen for education and research as of January 15.

Exams 
Exams will take place as planned. We urge everyone not to come to the campus for an exam in case of a positive test, when you have corona symptoms, or when you must quarantine.

Face masks on campus 
There is a stricter requirement to wear a face mask. This means that everyone has to wear a disposable face mask on campus, not only when moving around, but also when sitting in teaching rooms, with the exception of certain practicals and in laboratories where a face mask is not allowed for safety reasons. Also outside, face masks should be worn when a distance of 1.5 metres cannot be maintained. The advice from now on is to wear a disposable face mask. Fabric and homemade face masks are not recommended.

Maximum group size 
Once again, a maximum group size of 75 people per independent room applies.

Keep an eye on Brightspace for updates. Read the full update here.

__________

Op 14 januari jl. heeft het kabinet besloten dat de universiteiten en daarmee de TU Delft vanaf 15 januari weer gedeeltelijk open mogen voor onderwijs en onderzoek.

Tentamens 
Tentamens gaan dus gewoon door zoals gepland. We verzoeken iedereen met klem om niet naar de campus te komen voor een tentamen in geval van een positieve test, wanneer je coronaklachten hebt of als je in quarantaine moet.

Mondkapjes op campus
Daarbij geldt dat er een aanscherping is voor het dragen van een mondkapje. Dat betekent dat iedereen een wegwerpmondkapje draagt op de campus, niet alleen tijdens het verplaatsen, maar ook zittend in onderwijsruimtes, met uitzondering van bepaalde practica en in laboratoria waar juist een mondkapje in verband met de veiligheid niet op mag. Ook buiten dienen mondkapjes gedragen te worden wanneer er geen 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Het advies is vanaf nu om een wegwerpmondkapje te dragen. Stoffen en zelfgemaakte mondkapjes worden afgeraden.

Maximum groepsgrootte
Opnieuw geldt een maximale groepsgrootte van 75 personen per zelfstandige ruimte.

Houd Brightspace in de gaten voor updates. Lees de volledige update hier.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft