Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Join the challenge on 20-21 May to make all Delft homes gas-free

Scroll down for Dutch

One of the most important issues of our time is the transition from fossil energy to sustainable energy. But how can we encourage residents to make their homes gas-free? The ‘City Deal Knowledge Making’ – a partnership between the Municipality of Delft, The Hague University of Applied Sciences, Inholland University of Applied Sciences and TU Delft – organises a challenge for students to work on this issue.

Register now! Besides the fact that you can win a gift voucher, it will also be an educational weekend where you can gain new knowledge and skills. You will be divided into groups with students from various study programmes from different knowledge institutions to tackle the issue in a multidisciplinary way. Knowledge of and passion for sustainability issues is helpful, but not absolutely necessary.

More information about the challenge and registration can be found on the website.

Doe mee aan de challenge om alle Delftse woningen aardgasvrij te maken.

Een van de belangrijkste vraagstukken van onze tijd is de overgang van fossiele energie naar het spaarzaam omgaan met duurzame energie. De vraag is echter hoe we bewoners kunnen stimuleren om hun eigen woning aardgasvrij te gaan maken. De City Deal Kennis Maken Delft – een samenwerking tussen de gemeente Delft, De Haagse Hogeschool, hogeschool Inholland en de TU Delft – organiseert op 20 en 21 mei een inspirerende challenge voor studenten om samen met de gemeente met dit vraagstuk aan de slag te gaan.

Schrijf je nu in! Naast dat je een cadeaubon van € 100 kan winnen, wordt het ook vooral een leerzaam weekend waarbij je nieuwe kennis en vaardigheden kan op doen en in contact komt met andere vakdisciplines. Je wordt in groepen ingedeeld met studenten van diverse opleidingen van verschillende kennisinstellingen, om het vraagstuk multidisciplinair aan te vliegen. Kennis van en passie voor duurzaamheidsvraagstukken is handig, maar absoluut niet noodzakelijk.

Meer informatie over de challenge en de aanmeldingsprocedure is te vinden op de website.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft