Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Online wijzigingshulp studiefinanciering

Ben je bijna klaar met je studie? En ga je na de zomer verder studeren? Of ben je klaar met studeren en ga je werken of misschien wel op reis? Dan moet je sowieso wat zaken regelen bij DUO. Zorg ervoor dat je op tijd weet wat je allemaal moet doen!

Belangrijk om te weten!
Stop je met studeren? Dan moet je zelf je studiefinanciering stopzetten in Mijn DUO. Ook moet je altijd zelf je studentenreisproduct stopzetten om een ov-boete te voorkomen. Start je na de zomer met een nieuwe opleiding? Dan moet je in Mijn DUO je nieuwe opleiding doorgeven. Doe je dat op tijd? Dan lopen je maandelijkse betalingen door en blijft je studentenreisproduct geldig.

Wijzigingshulp
Wil je binnen 1 minuut weten wat jij moet regelen? Vul dan de wijzigingshulp in op duo.nl/klaarmetjestudie.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft