Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Join HALON on June 28th and Hack your university!

Are you a student or staff member from a Dutch university who loves to hack and wants to make Dutch education more cyber resilient? Join HALON: Hack AL het Onderwijs Nederland! During this event you and your team will compete with other teams to find vulnerabilities in systems of five Dutch Universities. Sign up for this first edition of HALON on June 28 at TU Delft.


Date: 28 June 2022
Time: 9.00 till 19.00 o’clock
Where: TU Delft, Pulse
Costs: free

TU Delft students can sign up until 22 June to take part in this event on the TU Delft campus.

Click here fore more information and to sign up.

______________________________________________

Doe mee met HALON op 28 juni en ‘hack’ je universiteit!

Ben jij een student of medewerker die van hacken houdt en het Nederlandse onderwijs cyberweerbaarder wil maken? Doe dan mee met de eerste editie van HALON: Hack AL het Onderwijs Nederland! Met je team ga je de strijd aan met andere teams om kwetsbaarheden te vinden in de open IP-reeksen van 4 universiteiten en SURF. Meld je aan voor deze eerste editie van HALON op 28 juni bij de TU Delft.

Datum: 28 juni 2022
Tijd: 9.00 tot 19.00 uur
Waar: TU Delft, Pulse-gebouw
Kosten: gratis

Studenten van de TU Delft kunnen zich tot 22 juni aanmelden om deel te nemen aan dit evenement op de campus van de TU Delft.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.



Comments are closed.

© 2011 TU Delft