Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Record your own video’s in the DIY VideoBox

On 8 March, the New Media Centre opened the new VideoBox in the Library. The Video box is a soundproof mini studio (max 2 persons) in which you can record educational and promotional videos. The Video Box is available for all TU Delft students, lecturers, researchers and staff for Free!

This facility is located in the TU Delft Library and is available between 9:00 -17:00 hrs during weekdays. If you are a first-time user, make sure you read the manual and watch the instruction video here. Keep in mind, for a first use of the studio, you might need additional time for experimentation with the equipment. Feel free to ask the Hosts in the Library for guidance.

For more information and to book a time slot.

Neem je eigen video’s op in de DIY VideoBox

Op 8 maart heeft het New Media Centre de nieuwe VideoBox in de Library geopend. De Videobox is een geluidsdichte ministudio (max 2 personen) waarin educatieve en promotionele video’s opgenomen kunnen worden. De Video Box is gratis beschikbaar voor alle studenten, docenten, onderzoekers en medewerkers van de TU Delft!

Deze faciliteit bevindt zich in de TU Delft Bibliotheek, naast de VR-Zone en is doordeweeks beschikbaar tussen 9:00 -17:00 uur. Gebruik je de VideoBox voor de eerste keer? Lees dan zeker de handleiding en bekijk hier de instructievideo. Houd er rekening mee dat je voor een eerste gebruik van de studio extra tijd nodig hebt om met de apparatuur te experimenteren. Vraag de host in de bibliotheek gerust om begeleiding.

Meer informatie en het reserveren van een tijdslot.

DELFT – TU Delft Bieb. – FOTO GUUS SCHOONEWILLE

Comments are closed.

© 2011 TU Delft