Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Reminder Minor Event 22 March

On Wednesday 22 March the TU Delft Minor Event will take place in the Aula from 13:00-17:00. During the event you will have the opportunity to ask any questions in person you may have about the minors. We advise you to consult the total overview before attending the Minor Event and take a good look at what is available and to check if your preferred thematic minors are open to you.

Before attending the event, please read the information on tudelft.nl/minor carefully and choose your favourite minor(s) on www.eduxchange.nl. On the Minor Event page you can find which minors are present at the event. Please reserve a timeslot using the registration link below.

Click here to register

__________________________________________

Herinnering Minor Event 22 maart

Op woensdag 22 maart vindt het TU Delft Minor Event plaats in de Aula van 13.00 tot 17.00 uur. Daar krijg je de kans om al jouw vragen te stellen over de minors die je kunt volgen. Reserveer een tijdslot via onderstaande registratieknop.

We raden je aan om voorafgaand aan het Minor Event het totaaloverzicht te raadplegen om te bekijken wat er beschikbaar is en na te gaan of de thematische minors van jouw voorkeur open staan. Lees de relevante informatie op tudelft.nl/minor goed door en kies je favoriete minor(s) op www.eduxchange.nl. Op de Minor Event pagina zie je welke minors aanwezig zijn op het evenement.

Registreer hier

Comments are closed.

© 2011 TU Delft