Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Climate LaunchpadNL competition is open for applications!

Great news everyone! Also this year TU Delft is joining forces with EIT Climate KIC, the EU’s main climate innovation initiative, in order to organise ClimateLaunchpad!

The biggest green business idea competition in the Netherlands.

This launchpad is here to help aspiring entrepreneurs grow their cleantech and sustainability related ideas, into business success. And more importantly it does it 100% equity free.

We are looking for people at the start of their entrepreneurial journey. It doesn’t matter if you still have your idea on the back of a napkin, as long as you have the ambition, you are fit to participate!

Come join us in our efforts to fix climate change. One start-up at a time!

For further information please visit our event page.

_____________________________________________________________________

Climate LaunchpadNL competitie is open voor aanmeldingen!

Goed nieuws iedereen! Ook dit jaar slaat de TU Delft de handen ineen met EIT Climate KIC, het belangrijkste klimaatinnovatie-initiatief van de EU, om ClimateLaunchpad te organiseren!

De grootste groene bedrijfsideeënwedstrijd van Nederland.

Deze launchpad is er om aspirant-ondernemers te helpen hun cleantech- en duurzaamheidsgerelateerde ideeën te laten uitgroeien tot zakelijk succes. En nog belangrijker, het doet dit 100% aandelenvrij.

We zijn op zoek naar mensen die aan het begin van hun ondernemerstraject staan. Het maakt niet uit of je je idee nog op de achterkant van een servet hebt staan, zolang je maar de ambitie hebt, ben je geschikt om deel te nemen!

Kom samen met ons de klimaatverandering oplossen. Eén start-up per keer!

Ga voor meer informatie naar onze evenementpagina.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft