Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

XXL opening hours catering

The XXL weeks are here from April 3rd until the 21st. Several catering facilities are extending their opening hours during the exam period, even on weekends. Although the catering facilities will be closed during the Easter weekend, the Coffee-star in the Library will remain open. Don’t forget to check out the food trucks at Freezone B as well. Good luck with your exams!

___________________________

XXL-openingstijden horeca

Van 3 tot en met 21 april vinden de XXL weken plaats op onze campus! Dit betekent dat er tijdens de examenperiode diverse horecalocaties langer open zijn, zelfs in het weekend. Ideaal voor als je nog even wilt doorstuderen na je tentamen. Tijdens het paasweekend is de horeca gesloten, behalve Coffee-star in de Library. Naast de reguliere horeca is er ook weer een aanbod van food trucks te vinden op Freezone B. Wij wensen jullie veel succes met de tentamens!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft