Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Art Exhibition and interactive wall in the Library

Art Exhibition
Visit the ‘Lens(less)ness’ exhibition on display in the Library until 10 January 2024. Follow the path of NanoArt panels revealing the beauty of the quantum chip as seen through the lens of QuTech researchers. Explore fascinating Lasergrams as artists Evelina Domnitch & Dmitry Gelfand completely removed the lens, shining lasers through various mediums against light-sensitive materials. Collaborative pieces made by the artists and researchers are at the centerpiece of the exhibition. ‘Lens(less)ness’ is free to visit in the Main Hall during Library opening hours.

More info available at: https://www.tudelft.nl/library/fallprogramme

Experience the interactive wall in the Library and give us your feedback!
Come to the Collection Wall and experience the Library’s digital and physical collections in an exciting way. A new interface has been built into the iconic book wall of the Library where you can now scan, search and interact with different materials. Watch a clip here: https://www.youtube.com/watch?v=O–Pv_OVxro

Help us to improve the Collection Wall prototype by using it and giving feedback via an online survey (QR code available at the wall). As a Thank you, we are giving away Coffee-star coupons!


Curious about the project? Visit: https://www.tudelft.nl/library/collection-wall

____________________________________

Kunsttentoonstelling en interactieve muur in de Library

Kunsttentoonstelling in de Library
Bezoek de tentoonstelling ‘Lens(less)ness’ die tot 10 januari 2024 in de Library te zien is. Volg het pad van NanoArt-panelen die de schoonheid van de quantumchip onthullen, gezien door de lens van QuTech-onderzoekers. Ontdek fascinerende Lasergrams terwijl kunstenaars Evelina Domnitch en Dmitry Gelfand de lens volledig verwijderden en lasers door verschillende media lieten schijnen op lichtgevoelige materialen. Gezamenlijke stukken gemaakt door de kunstenaars en onderzoekers vormen het middelpunt van de tentoonstelling. ‘Lens(less)ness’ is gratis te bezoeken in de Centrale Hal tijdens de openingstijden van de Library. Meer info vind je op: https://www.tudelft.nl/library/fallprogramme

Ontdek de interactieve muur in de Library en geef ons jouw feedback!
Kom naar de Collection Wall en ervaar op een spannende manier de digitale en fysieke collecties van de Library. Er is een nieuwe interface ingebouwd in de iconische boekenwand van de Library, waar je nu verschillende materialen kunt scannen, zoeken en ermee kunt ontdekken. Bekijk hier het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=O–Pv_OVxro

Help ons dit Collection Wall-prototype te verbeteren door het te gebruiken en feedback te geven via een online enquête (QR-code beschikbaar aan de muur). Als dank geven wij Coffee-star kortingsbonnen weg!

Benieuwd naar het project? Bezoek: https://www.tudelft.nl/library/collection-wall

Comments are closed.

© 2011 TU Delft