Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

National Week Without Meat and Dairy 2024

The National Week Without Meat and Dairy will take place from 4 to 10 March. TU Delft is also participating by providing all FoodCity catering outlets on campus with a fully vegetarian range. In addition, food trucks are also offering vegetarian dishes this week.

The National Week Without Meat and Dairy promotes a plant-based diet with the aim that more people choose plant-based products.
By choosing plant-based food more often, you make a positive impact on animal welfare, the future of our planet and your health. TU Delft is working towards a carbon neutral, climate-adaptive and circular campus by 2030.
By eating more plant-based food, we are taking a step closer to this ambition.

Lunch lecture ‘The plant-based transition’
Following this week, the lunch lecture ‘The plant-based transition’ will take place on 6 March, in which TU Delft professor Henk Noorman and top athlete rower Janneke van der Meulen, will tell more about the protein transition and exercising with a plant-based diet. The lecture starts at 12.45pm in Pulse, Hall 2 with a free vegan lunch from 12.30pm. Registration is required.

Want to know more about TU Delft professor Henk Noorman and top athlete rower Janneke van der Meulen? Click here.


Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel 2024

Van 4 tot en met 10 maart vindt de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel plaats. Ook de TU Delft doet mee door alle FoodCity horecagelegenheden op de campus te voorzien van een volledig vegetarisch assortiment. Daarnaast bieden de foodtrucks deze week ook vegetarische gerechten aan.

De Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel promoot een plantaardig eetpatroon met als doel dat meer mensen kiezen voor plantaardige producten.
Door vaker te kiezen voor plantaardig eten, maak je een positieve impact op dierenwelzijn, de toekomst van onze planeet en je gezondheid. TU Delft werkt toe naar een CO2-neutrale, klimaat adaptieve en circulaire campus in 2030. Door meer plantaardig te eten zetten we een stap dichterbij deze ambitie.

Lunchlezing ‘De plantaardige transitie’
Aansluitend op deze week vindt op 6 maart de lunchlezing ‘De plantaardige transitie’ plaats, waarin TU Delft professor Henk Noorman en topsporter roeien Janneke van der Meulen, vertellen meer over de eiwittransitie en sporten met een plantaardig dieet.De lezing begint om 12.45 uur in Pulse, Hall 2 met een gratis veganistische lunch vanaf 12.30 uur. Registratie is verplicht.

Meer weten over TU Delft professor Henk Noorman en topsporter roeien Janneke van der Meulen? Kijk hier.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft