Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Are you going to come to one of the meetings on social safety?

On Wednesday 10 April the first meeting on social safety at TU Delft will take place. We would like to hear what you think should be done to make TU Delft a more socially safe place to work and study. So please come along to one of the meetings on 10, 15 and 16 April in the Aula (Auditorium). Registration is possible, but if you just want to drop in, you are also welcome.

Confidential environment
Social safety is a sensitive topic and we want everyone to feel safe to speak out. Therefore, we will keep what is discussed at these meetings strictly confidential and we trust participants to do the same.

Digital suggestion box
Have you got an idea but can’t attend a meeting? You can also share your ideas via the digital suggestion box.

_________________________________________________

Kom jij ook naar een van de bijeenkomsten over sociale veiligheid?

Op woensdag 10 april is de eerste bijeenkomst over sociale veiligheid bij TU Delft. Graag horen we wat jij denkt dat er moet gebeuren om TU Delft een sociaal veiliger werk- en studieomgeving te maken. Kom dus langs op een van de bijeenkomsten op 10, 15 en 16 april in het auditorium van de Aula. Aanmelden mag, maar wie gewoon wil binnenlopen is ook welkom.

Vertrouwelijke setting
Sociale veiligheid is een gevoelig onderwerp en we willen dat iedereen zich veilig voelt om zich uit te spreken. Wat er besproken wordt tijdens deze bijeenkomsten behandelen we dan ook strikt vertrouwelijk en we vertrouwen erop dat deelnemers dat ook doen.

Digitale ideeënbus
Heb je wel input maar ben je niet bij een bijeenkomst? Je kunt je ideeën ook delen via de digitale ideeënbus.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft