Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Gedurende drie weekenden in oktober en november extra studieplekken in de Aula van de TU Delft / Extra study area in Aula building during three weekends in October and November

Naast de XXL openingstijden van de bibliotheek worden in de komende tentamenperiode extra studiefaciliteiten gecreëerd in de Aula. In de weekenden van 19 /20 oktober, 26/27 oktober en 2/3 november 2013 wordt de Aula van de TU Delft van 8.00 uur tot 20.00 uur, opengesteld en ingericht als extra studieruimte.

Tijdens de tentamenperiodes is de bibliotheek van de TU Delft vaak overbezet. De TU Delft vindt echter dat de universiteit een plek zijn waar studenten zich optimaal kunnen voorbereiden op hun tentamens en wil hier graag extra faciliteiten voor moeten bieden.

Vanwege de nabijheid en de aansluiting met de Library wordt de Aula in het kader van een pilot, gedurende drie weekenden in oktober/november beschikbaar gesteld voor studenten die een plek zoeken waar ze zich voor kunnen bereiden op een tentamen. Vanwege de beheersbaarheid, beveiliging en financiële aspecten blijven de faculteiten in deze weekenden gesloten.
————————————————————————-
In addition to the library’s XXL opening times, extra studying facilities will be created in the Aula building during the coming examination period. In the weekends of 19 /20 October, 26/27 October en 2/3 November 2013, the TU Delft’s Aula building will be set up as an extra study area, available between 8.00 and 20.00.

During the exam periods the TU Delft Library is often overcrowded. In TU Delft’s view, however, the university should be a place where students can prepare themselves optimally for their exams and it wants to offer extra facilities for this.

Because of its proximity and the connection to the Library, the Aula building will be made available to students looking for a place to prepare for examinations during three weekends in October/November, as part of a pilot initiative. For reasons of controllability and security, and owing to financial aspects, the faculty buildings will remain closed during these weekends.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft