Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Tijdelijk een woning huren in de Bomenwijk? Dat kan / Homes temporary for rent in Delft

In de Bomenwijk in Delft biedt Vestia een aantal woningen tijdelijk te huur aan. Waarom tijdelijk? De Bomenwijk is een zogenaamde ‘herstructureringswijk’, een wijk in vernieuwing. Een deel van de wijk is al prachtig vernieuwd. Een ander deel moet nog vernieuwd worden. Tot die tijd bieden wij die woningen tijdelijk te huur aan. Dan zijn de woningen in elk geval bewoond totdat er gesloopt wordt.

Ben je geïnteresseerd in een tijdelijke huurwoning in de Bomenwijk? Dichtbij het centrum, uitvalswegen, openbaar vervoer en het Delftse Hout? Kijk dan hier voor de spelregels en vul hier het inschrijfformulier in.

Het actuele woningaanbod vind je hier. Meer weten? Neem dan contact op met Vestia via 088 124 24 24 en vraag naar Iris van Rijswijk.

———————————-
Are you looking for an apartment in Delft? In a district in Delft called De Bomenwijk, housingcorporation Vestia offers some temporary homes for rent. Why temporary? De Bomenwijk is a ‘restructuring district’, a neighborhood renewal. A large part of De Bomenwijk has been beautifully redone. Another part has yet to be renewed. Until then, we provide temporary homes for rent.

Are you interested in a temporary apartment in De Bomenwijk? Near the city center and public transport of Delft? Click here for the rules (in Dutch) and fill in the registration form (in Dutch).

Do you want more information? Please contact Vestia via 088 124 24 24 and ask for Iris van Rijswijk.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft