Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Ben jij de beste Singer songwriter van Delft? / Are you the best Singer songwriter from Delft?

Stukafest Kick Off Screens Landscape V2

Geef je dan nu op voor de singer songwriter contest van Stukafest en win een optreden bij Stukafest en een finale plaats in de Wonder festival contest! Schrijf je in voor 14 december via www.facebook.com/stukadelft. De wedstrijd vindt plaats tijdens de kick-off van de kaartverkoop voor Stukafest op 10 januari bij Sport en Cultuur.

————————————————————————————————————————————————————-

Subscribe now for the Stukafest singer songwriter contest and win a performance at stukafest and compete in the finals of the Wonder festival contest! Subscribe before December 14th at www.facebook.com/stukadelft. The contest will be held at the Stukafest ticket sales kick-off January 10th at the unit Sports & Culture.

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft