Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

FSA Consultition

1395815_653813881306874_1772338863_n.fw

Twintig ambitieuze topstudenten krijgen de unieke kans om in 3 dagen, 3 top strategy consultancy kantoren te bezoeken, 3 cases te kraken, 3 vakgebieden te ervaren en 3 kerncompetenties te ontwikkelen. Kortom, meer dan genoeg mogelijkheden om te laten zien dat jij excellent genoeg bent voor het vakgebied van strategy consulting. 

Wat?
Gedurende het drie dagen vullende programma van 18 t/m 20 februari 2014 krijg je de kans het beste van jezelf te laten zien. Alle aspecten van strategy consulting komen aan bod. Onder begeleiding van ervaren consultants zal je worden uitgedaagd met complexe vraagstukken, werken in teamverband en krappe deadlines. Daarbij zullen jouw analytische en sociale vaardigheden flink op de proef worden gesteld! Aan het eind van elke dag wordt er geborreld en gezamenlijk gedineerd. Tijdens deze intensieve dagen overnacht je in een hotel aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Wie?
Ben jij klaar om de extra stap te zetten om de top te bereiken? Zit je in het 3e jaar of in de Masterfase van je studie en heb je interesse in Strategy Consulting? Schrijf je dan nu in! Studenten uit alle studie- en windrichtingen zijn van harte welkom.

Wanneer?
18 tot en met 20 februari 2014

Deadline inschrijving?
20 december 2013

Schrijf je in!
Via www.consultition.nl en blijft op de hoogte via: https://www.facebook.com/Consultition

Video

http://www.youtube.com/watch?v=mv7uZQOutc4

Comments are closed.

© 2011 TU Delft