Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Leid deze zomer een kinderzomerkamp in het buitenland!

Wil jij deze zomer internationale ervaring opdoen, werken aan je leiderschapskwaliteiten, andere culturen leren kennen, kinderen een fantastisch kamp bezorgen, wat CV building doen, en ook nog een ontzettend leuke tijd hebben zonder dat je hier zelf voor hoeft te betalen? Lees dan dit bericht en mail naar leiding@nl.cisv.org!

CISV (Children’s International Sumer Villages) organiseert verschillende internationale kampen voor kinderen van 11 tot 18 jaar. Meer dan 3.000 kinderen en leiders nemen jaarlijks deel aan deze kampen. Voor komende zomer zijn we op zoek naar enthousiaste Staf en Leiding (21+) voor de verschillende programma’s die we wereldwijd organiseren

Meer informatie of  leider of staflid worden of over de kampen en CISV in het algemeen kan je altijd vrijblijvend mailen naar leiding@nl.cisv.org. Of surf naar www.cisv.nl! Wij sturen je graag een uitgebreid informatiepakket op!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft