Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Nationale DenkTank 2014: denk mee over Big Data

nationale denktank

Ook dit jaar is de TU Delft partner van de Nationale DenkTank. En dat is dit keer extra relevant, want het thema heeft een technisch tintje: Big Data. Ben jij masterstudent, pas afgestudeerd, of promovendus? Ben je creatief, onafhankelijk en ondernemend? Ben je in staat om te werken in een multidisciplinair team en wil je graag bijdragen aan de maatschappij? Meld je dan voor 27 april aan voor de Nationale DenkTank 2014.

De Nationale DenkTank
De DenkTank werkt met een team van ongeveer twintig academici en promovendi gedurende vier maanden aan visionaire, creatieve én praktische oplossingen voor een urgent maatschappelijk probleem. Het team kan daarbij rekenen op de input van experts uit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid.

Big Data
In 2014 is het thema Big Data. Hoe kunnen we Big Data gebruiken om Nederland nog beter, duurzamer of veiliger te maken? En wat is er nodig om dat te realiseren – van motiveren van talent tot tot waarborgen van privacy en instemming door burgers?

Meer informatie en aanmelden? www.nationale-denktank.nl

Comments are closed.

© 2011 TU Delft