Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Open Data FWD zoekt jouw mobiliteitsidee

open data fwd 1

Overvolle fietsrekken, gevaarlijke kruispunten en eeuwig rondjes rijden op zoek naar een parkeerplek voor je auto. Herkenbare en irritante situaties voor velen, maar ook kansen Want nieuwe digitale concepten of apps kunnen mobiliteitsissues verbeteren of zelfs oplossen. Daarom organiseren DIVV Amsterdam en Waag Society samen met andere steden in Nederland de challenge Open Data FWD.

Dus heb jij een goed idee dat de mobiliteitsissues binnen de thema’s Fiets, Parkeer en Openbaar Vervoer verbetert of zelfs oplost? De kick-off is al geweest, maar je kunt nog steeds meedoen met de challenge en kans maken op 4.000 euro voor de ontwikkeling van je concept of een aanmoedigingsprijs van 1.000 euro. Meer weten? Lees de folder of ga gelijk naar http://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/open-data/open-data-forward.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft