Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Typical Dutch books… in your language! / Oer-Nederlandse boeken in verschillende talen

Library

TU Delft Library’s Language Library has been renewed. The collection now consists of more than 150 translated books of Dutch literature. It contains over 35 different languages, ranging from Chinese to Macedonian and Greek to Russian.

Learn more about the Dutch culture
This collection gives international students and staff from TU Delft the chance to get more acquainted with the Dutch culture by reading books from popular Dutch authors like Maarten ‘t Hart, Tessa de Loo and Joost Zwagerman. If you are learning Dutch you can simultaneously read the book in your language and in Dutch. The Language Library can be found near red and black train benches as of 2 October.

Come to the opening!
On Wednesday 1 October 2014 the renewed Language Library will be opened festively with language workshops and drinks. The opening will start at 17:00 in the Hive. More information

This new Language Library is the result of a cooperation between the Dutch Foundation for Literature, the TU Delft Library and Tandem Delft.

——————————————————————————————————————————-

Harry Mulisch in het Italiaans? Anna Enquist in het Chinees? Vanaf 2 oktober kun je deze en meer lezen in de vernieuwde Language Library bij TU Delft Library.

Leer lezenderwijs een andere taal
Ben je bezig een nieuwe taal te leren? Dan kun je deze Nederlandse boeken in een andere taal gaan lezen met de Nederlandse uitvoering ernaast. Deze nieuwe collectie bevat Nederlandse boeken vertaald in 35 talen. De Language Library kun je vanaf 2 oktober vinden bij de treinbanken in de hal.

Kom naar de opening!
Op woensdag 1 oktober 2014 wordt de vernieuwde Language Library feestelijk geopend met taalworkshops en drankjes. De opening zal om 17:00 beginnen in The Hive. Meer informatie

Deze nieuwe Language Library is het resultaat van de samenwerking tussen het Nederlands Letterenfonds, TU Delft Library en Tandem Delft.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft