Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

What’s Hugo doing this week? Subscribe to TU Delft Vlogs

Our very own TU vlogger Hugo has been filming his life as a student at TU Delft. He’s been uploading them on the TU Delft YouTube channel, but to give people a chance to just follow Hugo we’ve given him his own channel: TU Delft Vlogs. Subscribe and share it with your friends, little brothers and sisters, housemates, study mates and random people you run into on the street.

Hugo has been vlogging about his student life in Delft, showing (future) students what the life of a TU Delft student looks like. In his videos he takes you to his lectures, exams, Dream Team work, student house and small trips abroad.

So take a look at the youtube channel and let us know what you think!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft