Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Flags at half-mast for free and safe education

On Monday 2 November, French schools will commemorate the attack on Samuel Paty and with that the attack on free and safe education. That is why the flags on Dutch university buildings, including those of TU Delft, will also be flying at half-mast. Pieter Duisenberg, President of the Association of Universities in the Netherlands: “The horrific murder of Samuel Paty unfortunately shows once again that we must continue to stress the importance of freedom of speech. This is a great good, certainly in education, for which we must all stand firm. Teachers worldwide must be able to do their job without fear or pressure.”

Comments are closed.

© 2011 TU Delft