Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Opt-out option for Online Proctored Examination

The ‘TU Delft Online Proctored Examination’ regulation has been updated. In the regulation you will find what responsibilities lecturers and students have in using and participating in this assessment method. You will also find more information about privacy and data security and where you as teacher and/or student can go with questions.

The update consist of an opt-out option from online proctored exams for the mid-term with a deadline of 3 December 2020. If more than 30 students per day request this option, the option is cancelled for everyone.

More information can be found on the TU Delft student portal.

De ‘TU Delft Online Proctored Examination’ regeling is geupdatet. In de regeling staat welke verantwoordelijkheden docenten en studenten hebben in het gebruik van en deelname aan deze toetsmethode. Ook vind je meer informatie over privacy en gegevensbeveiliging en waar je als docent en/of student terecht kunt met vragen.

De update bestaat uit een opt-out-mogelijkheid van online proctor-examens van december 2020. De deadline hiervan is van 3 december 2020. Als meer dan 30 studenten per dag deze optie aanvragen, wordt de optie voor iedereen geannuleerd.

Meer informatie is te vinden op de TU Delft studentenportal.

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft