Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Don’t forget to unenrol after the final part of your study

Have you completed the final part of your study? Please be aware that you need to send a request to terminate your enrolment through Studielink as it will not be done automatically. Tuition fees need to be paid up to and including the last month of your enrolment. If you submit your request after 31 May you still have to pay tuition fee over July and August. Enrolment termination with retroactive effect is not possible.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft