Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Candidates known Student Council(s) elections 2021

Candidates Student council (SC) and Faculty Student Councils (FSC) 2021

The Central Election Committee hereby makes known the candidates for the elections for the university’s Central Student Council and the Faculty Student Councils on Wednesday 2 June and Thursday 3 June 2021.

Who are the candidates? Go to: https://vote.tudelft.nl/ and check their short introductions.

A formal objection pertaining to the validity of the candidate lists can be submitted, in writing, to the election committee until Monday 10 May 2021 5.00 p.m. If no formal objections are received, the results will be made irreversible on 22 April 2020. Formal objections can be submitted via JZ@tudelft.nl

Want to know what the central student council does? Click here for more information

————————————————————————————-

Kandidaten Studentenraad (SR) en Facultaire Studentenraden (FSR) 2021

De Verkiezingscommissie maakt hierbij de kandidaten bekend voor de verkiezingen van woensdag 2 en donderdag 3 juni 2021 van de leden van de centrale studentenraad en de facultaire studentenraden.

Benieuwd naar de kandidaten? Ga naar: https://stem.tudelft.nl voor een korte introductie.

Tegen de geldigheid van de kandidatenlijst kan tot maandag 10 mei 2021 17:00 uur bezwaar worden ingediend. Indien er geen bezwaarschriften zijn ingediend, zullen de kandidatenlijsten op 11 mei 2021 onaantastbaar zijn. Een bezwaarschrift kan worden ingediend bij de Verkiezingscommissie via: JZ@tudelft.nl

Wil je weten wat de centrale studentenraad doet? Klik hier voor meer informatie


Comments are closed.

© 2011 TU Delft