Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Apply now for an Ambitious Idea grant

Do you have a great impactful idea but no clue if it is eligible for funding? If your idea meets the guidelines, we invite you to apply for an Ambitious Idea grant which can go up to €15.000!

The Ambitious Idea application deadline will be on 9 November, 2021. Your application will be discussed on December, 7 2021. You will receive the outcome of your application shortly after. Check whether you meet the guidelines and we advise you to get in touch with FAST to schedule a meeting to discuss your ambitious idea.

Click here to check the guidelines.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft