Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Special invitation 2nd year bachelors for Minor Event

On Wednesday 23 March from 12.30 to 17.30 we will organize an online minor information meeting for 2nd year bachelor students.

Here you will have the opportunity to hear more specific information about the minors and to ask questions. Have a look at your email for the full invitation, or visit the website for more information about the event and the registration and admission procedure for the thematic and LDE minors 2022-2023.

—————————————————————-

Speciale uitnodiging 2e jaars bachelors voor Minor Event
Op woensdag 23 maart van 12.30 tot 17.30 uur organiseren we een online minorvoorlichtingsbijeenkomst voor 2e jaars bachelor studenten. Hier krijg je de kans om meer specifieke informatie over de minoren te horen en vragen te stellen. Kijk in je mailbx voor de officiele uitnodiging en kijk op de website voor meer informatie over het evenement en de inschrijf- en toelatingsprocedure voor de thematische en LDE-minoren 2022-2023.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft