Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Fewer parking spaces due to OWee (OntvangstWeek)

From 21 to 25 August, this year’s OntvangstWeek (OWee) will take place in Delft. During these days, all kinds of events will be organised in the city and around the campus for the incoming first-year students of Delft. With these events we hope the new students get to know the campus, each other and the city better so that they can get off to a good start with a new phase in their lives!

During this week, the car park on the Van Der Waalsweg will be used for various events. The car park at the Van Der Waalsweg will be closed from Thursday the 18th of August 00.00 hrs until Friday the 26th of August 17.00 hrs. Please check whether you can travel to the campus by public transport or by bike on these days. Are you coming by car? Then you can park at P-TNW at the Van der Maasweg.

____________________

Minder parkeerplaatsen in verband met de OntvangstWeek (OWee)

Van 21 tot en met 25 augustus vindt dit jaar de OntvangstWeek (OWee) in Delft plaats. Gedurende deze dagen worden in de stad en rondom de campus allerlei evenementen georganiseerd voor de aankomend eerstejaars studenten van Delft. Met deze evenementen hopen we dat de nieuwe studenten de campus, elkaar en de stad beter leren kennen zodat ze goed van start kunnen gaan met een nieuwe fase in hun leven!

Tijdens deze week wordt de parkeerplaats aan de Van Der Waalsweg gebruikt voor verschillende evenementen. De parkeerplaats aan de van der Waalsweg zal van donderdag 18 augustus 00.00 uur t/m vrijdag 26 augustus 17.00 uur afgesloten worden. Kijk of je op deze dagen per openbaar vervoer of op de fiets naar de campus kunt reizen. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren op P-TNW aan de Van der Maasweg.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft