Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Cursus Photoshop-Indesign-Illustrator start op 15 september

cursus photoshop

Doe mee aan de vijfdelige cursus Photoshop-Indesign-Illustrator die op 15 september 2014 van start gaat bij TU Delft Library!

Schrijf je snel in

Met deze cursus leer je in vijf avonden werken met de Adobe-programma’s Photoshop, Indesign en Illustrator. De cursusdata zijn maandag 15, 22 & 29 september en 6 & 13 oktober 2014. De cursus kost € 60 en is uitsluitend voor studenten. Je kunt alleen inschrijven als je direct betaalt.
Meer informatie & inschrijving

Comments are closed.

© 2011 TU Delft