Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Werk mee aan de eerste circuitracer op waterstof! / Help building the first hydrogen powered circuit racer!

A3 poster2

Het Forze Hydrogen Electric Racing Team biedt de kans aan jou om mee te werken aan het ontwerpen en bouwen van een circuitracer op waterstof. Lijkt dit jou wat? Kom dan naar een van onze interesse avonden op 18 en 24 septemer om 20:00 uur in de D:Dreamhall, Stevinweg 4.

Forze Hydrogen Racing Team Delft is een waterstof raceteam dat zich focust op het promoten van waterstof als alternatieve brandstof door het bouwen van raceauto’s. Op dit moment zijn wij bezig met het ontwikkelen van de Forze VI. Deze circuitracer kan een vermogen leveren van 190 kW (260 pk) waarmee wij een topsnelheid van 220 km/h kunnen halen en versnellen van 0-100 in 4 seconden. Dit academisch jaar gaan wij door met het ontwikkelen van deze auto met als doel het ronde record voor waterstof elektrische auto’s op de Nürburgring Nordschleife te verbreken.

Jij kan hierbij helpen!

Spreekt dit je aan en wil je graag meer weten? Kom dan naar onze interesse borrels op 18 of 24 september om 20:00 uur. We organiseren deze borrels in onze werkplaats in de D:DREAMhal (Stevinweg 4, gebouw 23), net achter Civiele Techniek. Meer informatie over de interesseborrels is te vinden op www.forze-delft.nl. Ben je deze dagen verhinderd? Stuur gerust een mail naar recruitment@forze-delft.nl.

—————————————————————————————————————————————————

The Forze Hydrogen Electric Racing Team offers you a chance help design and build a hydrogen-electric circuit racer. Interested? Come to one of our interest drinks on the 18th and 24th of September at 20:00h in the D:DREAMhall, Stevinweg 4.

The Forze Hydrogen Racing Team Delft focuses on promoting hydrogen as an alternative fuel by building race cars. Currently we are developing the Forze VI. This racer has a peak power output of 190 kW (260 bhp) which enables us to reach a top speed of 220 km/h and accelerate from 0 to 100 km/h in 4 seconds. This academic year we will continue developing the Forze VI with the goal of beating the lap record for hydrogen electric vehicles on the Nürburgring Nordschleife.

You can help us achieving this goal!

Are you interested and in need of more information? Come to one of our interest drinks on the 18th and 24th of September at 20:00h. The open reception will be organised in our workshop at the D:DREAMhall (Stevinweg 4, building 23), just behind Civil Engineering. More information can be found at www.forze-delft.nl. Not able to join us the 18th or 24th? Send an email to: recruitment@forze-delft.nl.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft