Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

22 september in de Library: beperkte studieplekken en geluidsoverlast / 22 September in the Library: limited availability of study spaces and noise nuisance

Op maandag 22 september 2014 vindt in de Library het Kick-off Event ‘3TU.Center for Engineering Education (CEE)’ plaats. Hierdoor zijn er minder plekken beschikbaar om te studeren en zal er geluidsoverlast zijn.

Kick-off Event 3TU.Center for Engineering Education (CEE)
De wereld vraagt om meer en anders opgeleide ingenieurs, die zijn toegerust op de grote maatschappelijke uitdagingen op het gebied van energie, veiligheid, gezondheid, mobiliteit en milieu. Om dit te bereiken bundelen de 3 technische universiteiten van Nederland de krachten met het 3TU.CEE. Zo stimuleren we gezamenlijk de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardig, effectief en toekomstgericht ingenieursonderwijs. Meer informatie over dit event

Waar kun je studeren?
Het event vindt plaats in de hal. Dit houdt in dat alleen de pc’s in de hal en de studieplekken in de kegel beschikbaar blijven. De studieplekken in hal en in blauwe en oranje zaal zijn dus niet te gebruiken. De projectruimtes zullen wel te gebruiken zijn, wanneer deze tijdens het evenement niet gebruikt worden. Je kunt ze echter niet reserveren!

Op de beschikbare studieplekken kan geluidsoverlast zijn. Ben je op zoek naar een stillere plek, probeer dan een plek in de glazen of rode zaal.

——————————————————————————————————————-

On Monday 22 September the Kick-off Event ‘3TU.Center for Engineering Education (CEE)’ will take place in the Library. Therefore, the availability of study spaces will be limited and there will be noise nuisance.

Kick-off Event 3TU.Center for Engineering Education (CEE)
The world is in need of more and specialized engineers, dedicated to solving major societal challenges in the fields of energy, safety, mobility and environment. To achieve this, the Netherlands’ 3 technical universities join forces in the 3TU.CEE. This way we jointly promote the development of high quality, effective and future-oriented education in the field of engineering. More information about this event

Where can you study?
The event will take place in the hall of the Library. This means only the computers in the hall and the study spaces in the cone will be available. The study spaces in hall as well as the blue and orange room will not be available. The project rooms are available, if they are not already in use during the event. However, they are not available for online booking!

In the available study spaces, noise nuisance can occur. In case you are looking for a more silent study space, we strongly advise the glass or the red room.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft