Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Are you looking for a new laptop?

Consider the TU Delft offer of laptops suitable for studying.

The laptops meet all the course requirements, come with 3 year warranty and are special priced. Want to learn more on TU Delft laptops? Click here fore more information!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft