Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

The OWee needs you!

Become a mentor and receive a compensation of 30 euros!

The OWee needs mentors to guide prospective students during the OWee this year. It is of great importance to welcome the new students properly in order for them to be able to have a great study start. Without enough OWee mentors, a lot of students can’t participate in the OWee. So help these student to enjoy a great start and in addition you will receive a compensation of 30 euros!

So do you have time during the OWee (the period from 21 to 25 August) to be an OWee mentor? And do you want to earn 30 euros and have a great week full of fun activities? Read all about the programme of the OWee and what is expected of you as a mentor and register before 14th of August at Mentoren – Meehelpen | OWee 2022!

—————————————————————–

De OWee heeft je nodig!

Word mentor en ontvang een vergoeding van 30 euro!

De OWee heeft mentoren nodig om aankomende studenten te begeleiden tijdens de OWee dit jaar. Het is van groot belang om de nieuwe studenten goed te verwelkomen zodat ze een goede studiestart kunnen maken. Zonder voldoende OWee-mentoren kunnen veel studenten niet deelnemen aan de OWee. Help deze studenten dus om te genieten van een goede start en daarnaast ontvang je een vergoeding van 30 euro!

Dus heb je tijdens de OWee (de periode van 21 t/m 25 augustus) tijd om OWee mentor te zijn? En wil je 30 euro verdienen en een geweldige week vol leuke activiteiten hebben? Lees alles over het programma van de OWee en wat er van jou als mentor verwacht wordt en schrijf je voor 14 augustus in bij Mentoren – Meehelpen | OWee 2022!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft